Γεμιστά με κιμα!!






Υλικά συνταγής

500γρ μοσχαρισιο κιμά
1 μεγαλο κρεμμύδι
αλατι
πιπέρι
λαδι
10 πιπεριές
10 ντοματες ώριμες
μαιντανό
12κ.σ ρυζι καρολίνα
1/2 κουταλάκι ζάχαρη

Εκτέλεση

1)Ξεκινώντας την συνταγή μας πλένουμε πολύ καλα τα λαχανικά μας.Αμέσως μετα χαράζουμε πάνω πάνω έτσι ώστε το κεφάλι να μείνει ενωμένο με το υπόλοιπο και με ένα μικρό κουταλακι αφαιρούμε το εσωτερικό της ντομάτας και το τοποθετούμε σε ενα μπολ(θα το χρειαστούμε αργότερα).Απο τις πιπεριές αφαιρούμε τα σπορακια.
2)Αλέθουμε ολο αυτο που αφαιρέσαμε απο τις ντομάτες στο μπλέντερ.Κόβουμε σε πολύ μικρά κιβάκια το κρεμμύδι.Σε ένα βαθύ σχετικά τηγάνι βάζουμε το κρεμμύδι με ελαχιστο νερό.αμέσως μετά μόλις ροδίσει το κρεμμύδι,βάζουμε 1/2 κούπα ελαιόλαδο με τοποθετούμε τον κιμά.Ανακατεύουμε τον κιμά και το αφηνουμε να πάρει χρώμα(περίπου 5 με 6 λεπτα).Προσθέτουμε το ρύζι μας και ανακατεύουμε.Απο το χυμό ντομάτας που κρατήσαμε,βαζουμε 1/2 του χυμού και 1 φλιτζανι νερό.ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ!!!!
3)Σιγοβράζουμε  για 5 λεπτακια και αποσύρουμε το τηγάνι απο τη φωτιά και βαζουμε το μαιντανό.Η γέμιση πρεπει να ειναι ζουμερή.Γεμίζουμε το καθε λαχανικο 3/4 γτ το ρυζι θα φουσκωσει.
4)Τα τοποθετούμε σε βαθύ ταψί και την υπόλοιπη ντοπατα μαζι με λίγο λάδι τα περιχύνουμε απο επανω απο τα γεμιστά.
5)Ψήνουμε στους 180 βαθμους στις αντιστασεις!!!

                                                   ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΛΑΤΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ!

Τάρτα με σοκολάτα και αλατισμένη καραμελα!!