ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΔΑΜΑΣΚΗΝΑ!!





ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:

  • 300 γρ. κουβερτούρα
  • 400 γρ. δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι
  • 1 κουταλάκι άχνη
  • λίγη κρέμα γάλακτος ή γάλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

  1. Λιώνουμε την κουβερτούρα και την άχνη σε μπεν μαρί (χαμηλή φωτιά).
  2. Αφού λιώσει η κουβερτούρα την αφαιρούμε από την εστία και προσθέτουμε ελάχιστη κρέμα γάλακτος ή γάλα σιγά σιγά μέχρι να έχουμε ένα ωραίο μείγμα.
  3. Παίρνουμε τα δαμάσκηνα και βάζουμε στην ήδη υπάρχον τρύπα μισό καρύδι.
  4. Τα βάζουμε στην λιωμένη κουβερτούρα και με την βοήθεια 2 πιρουνιών τα κυλάμε.
  5. Έπειτα, τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα και τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει η σοκολάτα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΛΑΤΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ!