Τηγανιά με μουστάρδα και λεμόνι!



ΥΛΙΚΑ
- 700 γρ. χοιρινό σε μπουκίτσες
- 1 κρεμμύδι
- 1-2 πράσινες πιπεριές
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος
- 1 κούπα λευκό κρασί και λίγο χυμό λεμονιού
- Λάδι
- μουστάρδα
- αλάτι, πιπέρι, πάπρικα και ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και κόβουμε σε μεγάλες ροδέλες τις πιπεριές. Βάζουμε λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι όσο χρειάζεται για να καλυφθεί ο πάτος και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο κι έπειτα ρίχνουμε τις πιπεριές. Μόλις μαραθεί το κρεμμύδι και το σκόρδο ρίχνουμε τις χοιρινές μπουκίτσες. Ρίχνουμε το κρασί και το λεμόνι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο νεράκι μέχρι να καλυφθεί το κρέας και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας. Μόλις μαλακώσει το κρέας ρίχνουμε ρίγανη και πάπρικα όσο θέλουμε και την κρέμα γάλακτος. Χαμηλώνουμε την φωτιά στην μέση και ρίχνουμε αρκετή μουστάρδα και ανακατεύουμε. Μόλις αρχίζει και πήζει η σάλτσα το κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΛΑΤΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ!

Τάρτα με σοκολάτα και αλατισμένη καραμελα!!