ΣΑΛΑΤΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ!
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ: 4 μέτρια καρότα 1 λάχανο ασπρο μικρο 4 ραπανάκια Σέλινο 4-5 Αγγουράκια τουρσί 1 ½ κούπα του τσαγιού μαγιονέζα Μια κουταλιά κέτσαπ λίγη ζάχαρη (Προαιρετικά) ξύδι ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 1) Πλένουμε πολύ καλά τα λαχανικά μας και τα καθαρίζουμε όποια θέλουν καθάρισμα (καρότα, ρεπανάκια, λαχανο). 2) Στην συνέχεια τρίβουμε τα καρότα, τα ρεπανάκια, το αγγουράκι και το λαχανο με τον ειδικό τριφτη. 3) Κόβουμε και τα φύλλα του σέλινου πολύ ψιλά κομματάκια. 4) Τα αφήνουμε περίπου μια ώρα σε σουρωτήρι να βγάλουν όποια υγρά έχουν. 5) Εάν θέλουμε ρίχνουμε λίγο αλάτι άσο τα αφήνουμε να σουρώσουν. 6) Σε ένα μπώλ έχουμε ανακατέψει την μαγιονέζα, με την κέτσαπ 7) και προσθέτουμε τα λαχανικά μας. 8) Βάζουμε την ζάχαρη και το ξύδι. 9) Αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες, ώστε να δέσουν οι γεύσεις.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου