Mιλφέιγ με κρακερς





θα χρειαστουμε:
  • 2 πακέτα κράκερς της αρεσκείας σας
  • 3 κρέμες βανίλια στιγμής
  • 1 λίτρο φρέσκο γάλα
  • 3 βανίλιες άρωμα
  • 250γρ μαργαρίνη
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 1 κουτί κρέμα γάλακτος ή φυτική κρεμα
  • Ζάχαρη άχνη
εκτέλεση:
  1. Χτυπάμε τη σαντιγύ με μία βανίλια και τη βάζουμε στο ψυγείο.
  2. Χτυπάμε τις κρέμες στιγμής με 900gr. γάλα και μία βανίλια, προσθέτουμε το ζαχαρούχο και το βιτάμ αφού το έχουμε λιώσει και τέλος προσθέτουμε τη μισή σαντιγύ.
  3. Στα 100gr. γάλα ριχνούμε τη μία βανίλια και βουτάμε τα κράκερς. Στρώνουμε στο πυρέξ τα κράκερς. Βάζουμε τη μίση κρέμα, ξαναστρώνουμε τα υπόλοιπα κράκερς, την υπόλοιπη κρέμα και από πάνω την υπόλοιπη σαντιγύ.
  4. Πασπαλίζουμε με τριμένα κράκερς και ζάχαρη άχνη.
  5.  Ίσως χρειαστείτε παραπάνω κράκερς. Πάρτε ένα πακέτο παραπάνω για να είστε σίγουροι. Μην τα βουτήξετε πολύ στο γάλα. Το γλυκό χρειάζεται ψυγείο. Αν βάλετε κρέμα γάλακτος αντί για τη φυτική σαντιγύ, προσθέστε και λίγη ζάχαρη μαζί με τη βανίλια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΣΑΛΑΤΑ ΚΗΠΟΥΡΟΥ!

Τάρτα με σοκολάτα και αλατισμένη καραμελα!!