Απολαυστικό μοσχαράκι με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια
Για το κυρίως πιάτο μας θα χρειαστουμε:
Υλικά:
- 2 κιλα μοσχαρακι χωρις κοκκαλα
- 1 κονσερβα 400gr μανιταρια τεμαχισμενα
- 2 κρεμμυδια
- 2 σκελιδες σκορδο
- 1 μικρο ποτηρι ρετσινα ή λευκο κρασι
- 1 κρεμα γαλακτος 300gr
- λεμονι και ελαιολαδο
- Βραζουμε το ψιλοκομμενο και αλατισμενο κρεας σε μία κατσαρόλα ενω σε μια άλλη κατσαρολα τσιγαριζουμε στο ελαιολαδο τα κρεμμυδια το σκορδο και ριχνουμε τα μανιταρια (χωρις ζουμι κονσερβας)(καλύτερα θα σας πρότεινα φρέσκα μανιτάρια)
- Σβηνουμε με ρετσινα. Προσθετουμε λεμονι και αλατοπιπερο.
- Τωρα παιρνουμε το ζουμι απο το κρεας 2 ποτηρια και τα ριχνουμε στην κατσαρολα μας μαζι με την κρεμα γαλακτος. Αφου δεσει η σαλτσα εχουμε τελειωσει.
- Βαζουμε το κρεας σε μια πιατελα χωρις τα υγρα του και περιχυνουμε με την σαλτσα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου